![]() |
|
|||||||
| Notarget zone Discuții libere |
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#2651 | |
![]() Moderator Join Date: Aug 2007
![]() |
Quote:
Cu siguranta in cu totul alt sens decat cel dat de a fi student la o facultate de prestigiu mondial la care predau fotografi recunoscuti international.
|
|
|
|
#2652 |
![]() Membru Join Date: Oct 2008
![]() |
Multumesc pentru opinii!
Cred și eu că, respectivul curs, nu te poate decât ajuta, însă nu știu cât anume. Prețul este decent și practic mai contează timpul de care dispui. Mă mai gândesc!
|
|
|
#2653 |
![]() Membru Join Date: May 2008
![]() |
Si pe mine ma bate-un gand sa urmez un curs de asta si nu-s hoatarat. Simt ca in ultima perioada stagnez. La fata locului incerc sa fac totul ca sa fie bine, dar cand ajung acasa nu-s multumit de nimic din ce-am tras.
|
|
|
#2654 |
![]() Membru Join Date: Feb 2009
![]() |
la ce thread scriu ca o colega de-a mea are nevoie de o poza pentru un site.
poza sa fie cu o familie de romani (sau macar sa semene) cu doi copii. unul dintre ei sa aiba vreo 7-10 ani iar celalalt mai maricel cu vreo 5 ani. cum pot cauta o astfel de poza?
|
|
|
#2655 |
![]() Membru |
Cam veche dar...:
Intrebare: Care este cea mai adevarata definitie a globalizarii? Raspuns: Moartea printesei Diana ! Intrebare: Cum asa ? Raspuns: O printesa engleza, cu un amant egiptean, are un accident intr-un tunel francez, ... intr-o masina germana, cu motor olandez, condusa de un belgian beat cu wisky scotian, urmarita fiind de paparazzi italieni, pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american, cu medicamente braziliene. Si chestia asta iti este trimisa de un roman, iar tu o citesti pe un monitor corean, asamblat de muncitori din Bangladesh, intr-o fabrica din Singapore, transportat cu vapoare de indieni si descarcat de sicilieni, transportat din nou in camioane conduse de soferi turci si in final vandut tie de evrei....
"Cântărețul cântă. O sută de pungași de stradă începură să urle. Și, când nu se auzi decât urletul lor, ei ziseră: <<Cântecul nostru a învins cântecul lui>>. Și chiar lume se adunase mai multă. Aveau cu ei publicul..." N.Iorga Am banii pusi deoparte sa va-ngrop! vand bicla MTB shimano xt |
|
|
|
|
|
#2656 | |
![]() Membru Join Date: Oct 2008
![]() |
Quote:
etter ... pai hai sa mergem maine pana acolo sa vedem care-i treaba! 800/an nu este ceva imposibil de realizat NU? Ce zici? Stabilim o întrevedere_?
|
|
|
|
#2657 |
![]() Membru Join Date: Nov 2006
![]() |
E cineva interesat de 40 de carcase ("jewel case") transparente pentru cd-uri sau dvd-uri in conditie f buna? Doar le-am desigilat si am scos discul din ele.
Ma gandesc ca poate folosesc cuiva mai mult decat daca le-as duce la reciclare.
|
|
|
#2658 | |
![]() Membru |
Quote:
Postează și aici când ai detalii, cred că nu-s singurul interesant și nici că se consideră spam
Blog: http://michou.is.dreaming.org/ Photoblog: http://mihaibalan.wordpress.com/ Gear: Olympus E-30 | Zuiko Digital 14-54mm/f2.8-3.5 | Zuiko Digital 25mm/f2.8 | Zuiko Digital 70-300mm/f4-5.6 | Zenit Helios 77M4 50mm/f1.8 | Revuenon 55mm/f1.4 | 2 x FL-36R |
|
|
|
|
|
|
#2659 |
![]() Membru |
blog | deviantart De vanzare - Filme foto E-6, C-41, etc. - Nikon F100 + MB-15 grip - Filtre foto 52,55,58,62,72mm - Day Film Loader Watson - Manfrotto 322RC2 - Manfrotto 190xprob si 322rc2 * " Whether he is an artist or not, the photographer is a joyous sensualist, for the simple reason that the eye traffics in feelings, not in thoughts. " - Walker Evans -Duminica e inchis. |
|
|
|
|
|
#2660 |
![]() Membru |
Pentru cei pensionati, comozi sau cu ceva lene in fizic...sau zis altfel, pentru cei care vad si o alta perspectiva a unui altfel de DSLR.
blog | deviantart De vanzare - Filme foto E-6, C-41, etc. - Nikon F100 + MB-15 grip - Filtre foto 52,55,58,62,72mm - Day Film Loader Watson - Manfrotto 322RC2 - Manfrotto 190xprob si 322rc2 * " Whether he is an artist or not, the photographer is a joyous sensualist, for the simple reason that the eye traffics in feelings, not in thoughts. " - Walker Evans -Duminica e inchis. |
|
|
|
|
|
#2661 |
![]() Membru |
Ati auzit ca cei de la top gear vin si filmeaza in Romania? transalpina, la mare si mai nu stiu unde...cool!
"Cântărețul cântă. O sută de pungași de stradă începură să urle. Și, când nu se auzi decât urletul lor, ei ziseră: <<Cântecul nostru a învins cântecul lui>>. Și chiar lume se adunase mai multă. Aveau cu ei publicul..." N.Iorga Am banii pusi deoparte sa va-ngrop! vand bicla MTB shimano xt |
|
|
|
|
|
#2662 | |
![]() Membru |
Quote:
|
|
|
|
#2663 |
![]() Membru Join Date: Sep 2008
![]() |
transalpina? unde-i aia la noi ?!
Nikon D80 , Nikkor 50mm f/1.8D, Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6, Tamron 70-300mm f/4-5.6, SB-600, Nikon F100, SB-28 Zenith-E + Helios 58mm f/2 + Chaika Remember my name...you'll be screaming it later ___________________________________________ Lighting is the language of photography |
|
|
|
|
|
#2664 |
![]() Membru Join Date: Jan 2009
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2665 |
![]() Membru |
transalpina, desi eu stiam ca asa se cheama si transfagarasanul...cel putin asa am auzit pe la radio...parca!
wiki= http://ro.wikipedia.org/wiki/Transalpina
|
|
|
|
|
#2666 |
![]() Membru Join Date: Apr 2009
![]() |
|
|
|
#2667 |
![]() Membru |
La radio romania actualit cand se refera la tranfsgarasan zic transalpina, nu am scos denumirea de la mine...in fine.
Oricum cei de la top gear au zis ca asta e cel mai bun drum de condus si nu Transfagarasanul nostru....
|
|
|
|
|
#2668 |
![]() Membru Join Date: Nov 2006
![]() |
Tipule, afirmatia despre Transfagarasan este din sezonul pe care tocmai il filmeaza. Chestia aia pe care ai postat-o tu e veche.
|
|
|
|
|
|
#2669 |
![]() Membru |
Tipule, nu am tinut mortis ca astia filmeaza pe transalpina....asa stiam ca se cheama trensfagarasanul si initial asta am vrut sa spun: ca se filmeaza pe transfagarasan dar e mai usor de scris transaplina.
|
|
|
|
|
#2670 |
![]() Moderator Join Date: Aug 2007
![]() |
Dar sunt doua drumuri total diferite, si nu e rocket science sa verifici informatia. E ca si cum as zice ca astia filmeaza si la palatul guvernului, ala din piata revolutiei, colt cu cotroceni, acolo unde e si parcul izvor, pe langa hotelul ala mare, novotel parca ii zice.
|
|
|
#2671 | |
![]() Membru |
Am inteles lucrul asta:
Quote:
Deci voi nu ati inteles ca eu am inteles! ![]()
|
|
|
|
|
|
#2672 |
![]() |
Am vazut din explicatii ca e alt drum - transalpina asta..traverseaza "alpii" romanesti
))))la's ca stiu si eu o plaja la dunare de-i zice "miami" )
Nikon D80 , Nikkor 50mm f/1.8D, Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6, Tamron 70-300mm f/4-5.6, SB-600, Nikon F100, SB-28 Zenith-E + Helios 58mm f/2 + Chaika Remember my name...you'll be screaming it later ___________________________________________ Lighting is the language of photography |
|
|
|
|
|
#2673 | |
![]() Membru Join Date: Jan 2009
![]() |
Quote:
sau poate că numele de zonă alpină îți spune ceva. |
|
|
|
|
|
|
#2674 |
![]() |
...hmmm...nope...not a clue
![]()
|
|
|
|
|
#2675 |
![]() Membru Join Date: Apr 2009
![]() |
Citez de pe un forum de Traveling..
"Botezata DN 67C, acesta sosea face legatura intre Novaci si Sebes. Este un traseu foarte putin cunoscut care pe alocuri urca la peste 2000 m(Pasul Urdele 2145 m) insa extrem de frumos si salbatic.Daca Transfagarasanul este dupa parerea mea de noat 9, transalpina merita cu siguranta un big 10 pt peisaje, aventura si mister. Soseaua a fost construita si pietruita de nemti in timpul primului mondial din ratiuni miltare, insa a fost foarte putin folosita. De atunci soseaua a fost foarte putin intretinuta iar pavajul si podurile s-a degradat. Azi, soseaua mai este "asfaltatata" in proportie de 25%. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Desi soseaua poate fi strabatuta cu Dacia, eu va recomand un Aro sau Jeep caci, caii putere ai Daciei va vor da de furca, mai les pe serpentinele din jurul pasului Urdele. Accesul pe sosea se poate face fie din Novaci sau Sebes fie prin Valea Oltului-Brezoi-Voineasa-Vidra-Obirsiile Lotrului( traseu f pitoresc). O alta alternativa ar fi prin Petrosani-Obirsiile Lotrului. Daca cautati un loc nou si salbatic care sa va aventurati cu masina, Transalpina va va fascina. Locuri de cazare gasiti in apropiere la Vidra(3 hoteluri) sau cabana de la Obirsiile Lotrului." Pentru alte amanunte interesante http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=15773
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (2 members and 8 guests) | |
| kytra |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|